Barns helse

Bo sunt i skolen: barnevennlige tips

Vet du hvorfor skolen barna blir syke så ofte? de beste måtene å holde barnet ditt sunt på skolen? få svar på disse skolehelsetjenesten spørsmålene og mer.

Betyr det virke som om barnet er syk hele tiden? I de tidlige skoleårene, er ditt barns immunforsvar satt på prøve. Tross alt, er små barn i store grupper yngleplasser for organismene som forårsaker sykdom. Her er hvorfor smittsom sykdom er så vanlig - og hva barnet kan gjøre for å holde seg frisk i skolen.

Hvordan infeksjoner spre

Mange barndommen sykdommer er forårsaket av virus. Alt som trengs er et enkelt barn å få et virus til skolen for spredning til å begynne. Tenk på dette vanlig scenario - et barn som har en kald hoster eller nyser i klasserommet. Barna sitter i nærheten innhalere den infiserte respiratoriske dråper og de kalde oppslag. Eller kanskje et barn som har diaré bruker toalettet og går tilbake til klasserommet uten å vaske hans eller hennes hender. Sykdom-forårsaker bakterier kan spre seg fra alt det syke barnet berører til andre barn som berører det samme objektet, og deretter sette fingrene i munnen.

Se også

Bo sunt i skolen: barnevennlige tips

Hvorfor håndvask teller

Hyppig håndvask er en av de enkleste - og mest effektive - måter å holde seg frisk i skolen. Minn barnet å vaske sine hender før du spiser og etter toalettbesøk, blåser hans eller hennes nese, eller spille utenfor. Foreslå soaping opp så lenge som det tar å synge "Happy Birthday" sang to ganger.

Andre skolehelsetjenesten tips

Sunn fornuft kan gå en lang vei mot å bo sunt på skolen. I tillegg til hyppig håndvask, lære barnet andre skolehelsetjenesten grunnleggende:

  • Bruk rensemiddel. Gi barnet alkohol-basert rensemiddel å holde i hans eller hennes skrivebord. Minn barnet å bruke rensemiddel før du spiser snacks eller lunsj og etter å ha brukt en delt datamaskin mus, blyantspisser, vannfontene eller andre lokale stedene. Du kan også donere Desinfisering kluter til klasserommet for generell bruk.
  • Dekke til munn og nese når du hoster eller nyser. Gi barnet en pakke med vev for å holde på hans eller hennes skrivebord. Oppmuntre barnet til å hoste eller nyse i en vev - og deretter sette vev i papirkurven, og vaske hendene sine eller bruke rensemiddel. Hvis det ikke er mulig å nå en vev i tid, minne barnet til å hoste eller nyse i skurken av hans eller hennes albue.
  • Hold hendene vekk fra øynene dine og ut av munnen din. Minn barnet på at hendene er ofte dekket av bakterier.
  • Ikke del vannflasker, mat eller andre personlige gjenstander Tilby barnet ditt denne enkle regelen -. Hvis du setter elementet i munnen, hold det for deg selv.
Barns helse. Dekke til munn og nese når du hoster eller nyser.
Barns helse. Dekke til munn og nese når du hoster eller nyser.

Også hjelpe barnet unngå alle som har en smittsom infeksjon. Tett kontakt med en venn som er smittsomt - for eksempel spille datoer eller sleepovers - kan føre til barnets egen sykdom.

Selvfølgelig er det også viktig for barnet ditt å spise et sunt kosthold, få nok søvn, og holde deg oppdatert på hans eller hennes vaksinasjoner - inkludert en årlig influensavaksine. For å hindre spredning sykdom hjemme, bruker de samme tipsene for hele familien.

Se også