Lom og ungdoms helse

Lom og ungdoms helse

Fitness og ernæring er hjørnesteinene i lom og ungdoms helse. Vaner barnet ditt utvikler for å fremme lom og ungdoms helse kan vare livet ut.

Hvis barnet ditt er fysisk aktive, oppmuntre ham eller henne til å holde det opp. Hvis barnet ikke er interessert i organisert idrett, foreslå andre alternativer. Du kan også fremme lom og ungdoms helse ved å oppmuntre barnet til å spise sunn mat. Tilbyr ulike sunne matvarer hjemme, snakke om del kontroll, og oppmuntre barnet til å gjøre gode valg når han eller hun spiser med venner. Tross alt, hva som skjer borte fra hjemmet har en direkte innvirkning på lom og ungdoms helse.

Del eventuelle bekymringer du måtte ha om lom og ungdoms helse med barnets lege.

Se også

Tween helse

I løpet av de lom år, kan familien dynamikk endres etter hvert som barnet vokser og utvikler seg. Lom helsemessige problemer kan variere fra pubertet til mobbing og rusmisbruk.

Lom og ungdoms helse. Lom og ungdoms helse.
Lom og ungdoms helse. Lom og ungdoms helse.

For jenter er mensen en primær mellom helse bekymring. Snakker om menstruasjon kan være pinlig for både deg og din tween - men det er viktig. Vurdere måter å nærme seg dette mellom helse-emne.

Rus er en annen mulig mellom helse bekymring. Snakk med tween din om farene ved sniffing, alkohol og andre rusmidler. Vær oppmerksom på faresignalene, og være forberedt på å iverksette tiltak om nødvendig.

Husk, er din rolle å hjelpe tween lære å ta sunne valg i en mannsalder. Rådfør deg mellom lege med eventuelle spørsmål du måtte ha om tween helse.

Se også

Teen helse

Bekymringer om ungdoms helse typisk fokusere på livsstil problemer - for eksempel vektkontroll, søvn, røyking og sex.

Teenage fedme er en farlig - og voksende - ungdoms helseproblem. Selv om det er ingen magic bullet for ungdoms vekttap, det er masse du kan gjøre for å hjelpe. Snakk om ungdoms-vennlige taktikk, som for eksempel å se på porsjonsstørrelser og la sporadisk behandler.

Sex er en annen primær ungdoms helse bekymring. Tenåringen trenger nøyaktig informasjon om sex og ungdoms helse. Men det er like viktig å snakke om følelser, holdninger og verdier. Ved å snakke åpent og ærlig, kan du hjelpe tenåringer dukke opp en seksuelt ansvarlig voksen.

Hvis tenåringen helsemessige bekymringer inkluderer røyking, vurdere måter å hjelpe tenåringer motstå den første puff - så vel som praktiske strategier for å stoppe ungdoms røyking.

Se også