Pleiere

Aldrende foreldre

Voksne barn ofte fungere som omsorgspersoner for aldrende foreldre. Er du forberedt på rollen?

Omsorgspersoner. Alzheimers omsorgsperson.
Omsorgspersoner. Alzheimers omsorgsperson.

Pleiere skal overvåke helse og uavhengighet av sine aldrende foreldre. Start med å evaluere situasjonen fra en omsorgsperson perspektiv. Er foreldrene dine trygge i sine hjem? Hvor godt er dine foreldre å ta vare på seg selv? Hvordan er dine foreldres ånder? Er dine foreldre har problemer med å komme rundt? Snakk med foreldrene dine hvis du har noen bekymringer om deres helse eller sikkerhet.

Pleiere må også være forberedt på en nødsituasjon. Kompilere en liste over dine foreldres leger, allergier, medisiner, operasjoner, forsikring informasjon og andre viktige detaljer. Diskuter langsiktig omsorg, levende testamenter og forhånd direktiver.

Omsorgspersoner står overfor mange utfordringer. Hvis det er nødvendig, søke hjelp fra andre familiemedlemmer eller lokale sosiale tjenester.

Se også

Alzheimers omsorgsperson

De fysiske og emosjonelle krav overfor en Alzheimers omsorgsperson er skremmende. Å være en Alzheimers omsorgsperson kan ta mer styrke og tålmodighet enn du noen gang forestilt seg. Enten du har vært en Alzheimers omsorgsperson for år eller du bare lære å takle sykdommen, se til venner, familie og samfunnet ressurser for støtte.

Som du bryr deg om din kjære, bør du vurdere praktiske strategier for å kommunisere med din kjære og holde din kjære trygge. Samtidig, forstår at utfordringene for en Alzheimers omsorgsperson formere som slutten av livet nærmer seg. Vurdere måter å forberede vanskelige valg fremover.

Som en Alzheimers omsorgsperson, er det også viktig å huske på dine egne behov. Be om hjelp når du trenger det, og ta hensyn til advarselen tegn på omsorgsperson stress.

Se også