Sunn aldring

Sunn aldring: over 50

Sunn aldring er et hett tema for baby boomers overalt. Enten du er bekymret for vektøkning, sexlyst eller kroniske sykdommer, er nøkkelen til sunn aldring en sunn livsstil. Å spise et utvalg av sunn mat, trene del kontroll og med fysisk aktivitet i din daglige rutine kan gå en lang vei mot å fremme sunn aldring. Bedre ennå, er det aldri for sent å gjøre sunnere valg av livsstil.

Hvis en interesse for sunn aldring fører deg å vurdere anti-aging behandling - for eksempel restriktive dietter, kosttilskudd eller dyre behandlinger som hevder å utsette eller reversere aldringsprosessen - være forsiktige. Det er ingen rask løsning for sunn aldring. Vit hva du kjøper, og vet hvordan å få øye på mistenkelige ordninger. Ofte gjør anti-aging behandling ikke leve opp til kravene.

Se også

Sunn pensjonsalder

De fleste voksne bruker år på å finne frem til en sunn pensjonsalder. Enten du fortsatt planlegger din pensjon eller du er klar til å gjøre endringen, er det mye du kan gjøre for å sikre en sunn pensjonsalder.

Start med å lære hva du kan forvente når du blir eldre, fra endringer i muskelmasse og sexlyst til visjon og kardiovaskulær helse. Tross alt, dine drømmer for en sunn pensjonsalder trolig avhenge av god helse. Deretter vurdere måter å opprettholde en sunn pensjonsalder, fra å redusere risikoen for fall og bo trygt bak rattet for å forbedre din hukommelse.

Et annet viktig aspekt ved sunn pensjon er langsiktig omsorg. Vurdere alternativene nå - inkludert type langsiktig omsorg, samt hvordan du skal betale for det - å bidra til å forhindre forhastede beslutninger senere.

Se også

Avhengige seniorer

For avhengige seniorer, kan pågående omsorg ofte gis hjemme. Faktisk kan den rette type hjemmebaserte tjenester for avhengige seniorer fremme selvstendighet og sikre høyest mulig livskvalitet.

Sunn aldring. Sunn aldring: over 50.
Sunn aldring. Sunn aldring: over 50.

Hvis du vurderer dine behov som du blir eldre, utforske bredden i tjenestene som er tilgjengelige for avhengige seniorer. For eksempel kan hjemmebaserte tjenester gir avhengige seniorer med en rekke bistand - fra medisinsk behandling og fysioterapi til ernæring rådgivning, renhold støtte, måltid levering og kameratskap tjenester.

For å hjelpe deg å sortere gjennom alternativene for avhengige seniorer, stiller de riktige spørsmålene på forhånd. Finn ut om byrået kvalifikasjoner, kvalitet på omsorg, kostnader, og spesifikke tjenester som tilbys. Jo mer du vet, jo lettere vil det være å velge den beste byrå eller omsorgsperson for dine behov.

Se også