Voksen helse

Arbeidsplassen øvelser: hvordan brenne kalorier på jobben

Du kan bruke dine arbeidsdager ved et skrivebord, men du trenger ikke å ta det sitter. Gjør arbeidsplassen øvelser - fra fitness pauser til walking møter - en del av rutinen.

Hvis du gjør ditt beste for å sette av tid til fysisk aktivitet enten før jobb eller etter jobb, bra for deg - men å finne tid til å trene kan være en utfordring for alle som har en travel timeplan. Hvorfor ikke trene mens du er på jobb? Tenk 10 måter å gjøre arbeidsplassen øvelser en del av rutinen.

Nr. 1: få mest mulig ut av pendler

Gå eller sykle til jobb. Hvis du kjører bussen eller t-banen, gå av noen kvartaler tidlig eller på et tidligere stopp enn vanlig og gå resten av veien. Hvis du kjører til jobb, park ved enden av parkeringsplassen - eller park i mye for en bygning i nærheten. I bygningen, ta trappene i stedet for heisen.

No 2: se etter muligheter til å stå

Du vil brenne flere kalorier stående enn sittende. Stå mens du snakker i telefonen. Bedre ennå, kan du prøve en stående skrivebord - eller improvisere med et høyt bord eller skranke. Spis lunsj står opp. Handel direktemeldinger og telefonsamtaler for turer til andre pulter eller kontorer.

3: ta fitness pauser

Snarere enn å henge ut i salongen med kaffe eller en matbit, ta en rask tur eller gjøre noe mild strekking. For eksempel står overfor rett frem, senk haken til brystet. Eller, mens du står, hente en av anklene - eller buksebenet - og bringe den opp mot setemuskelen din. Hold hver strekning i 15 til 30 sekunder.

Nr. 4: handle kontorstolen for en fitness ball

Tenk handel i stolen foran skrivebordet for en fast oppblåst fitness eller stabilitet ball, så lenge du er i stand til å trygt balansere på ballen. Du vil forbedre din balanse og tone musklene kjernen mens du sitter ved pulten din. Du kan også bruke fitness ball for vegg knebøy eller andre arbeidsplassen øvelser i løpet av dagen.

No 5: holde treningsutstyr i arbeidet ditt område

Oppbevar motstand band - elastiske snorer eller rør som tilbyr vekt-lignende motstand når du trekker på dem - eller små hånd vekter i en skrivebordsskuff eller skap. Gjør armcurls mellom møter eller oppgaver.

Se også

Arbeidsplassen øvelser: hvordan brenne kalorier på jobben

Nr. 6: få sosiale

Organisere en lunsj walking gruppe. Du kan være omgitt av folk som er klar til å snøre opp sine sko - og holder hverandre ansvarlige for regelmessig mosjon. Nyte fellesskap, og tilbyr oppmuntring til hverandre når det blir tøft.

No 7: Gjennomføre møter på farten

Når det er praktisk, planlegge å gå på møter eller gå idédugnader. Gjøre runder inni bygningen, eller, hvis været samarbeider, ta din walking møter utendørs.

Nr. 8: plukke opp tempoet

Hvis jobben din innebærer å gå, gjør det raskere. Jo mer du går, og jo raskere tempo, desto større er fordelene.

No 9: Hvis du reiser for arbeid, planlegge fremover

Hvis du sitter fast på en flyplass venter på et fly, ta kofferten og ta en rask spasertur. Velg et hotell som har treningsfasiliteter - som tredemøller, vekt maskiner eller et basseng - eller ta med utstyr med deg. Hoppe-tau og motstand band er lett å snike seg inn i en koffert. Selvfølgelig kan du gjøre hopping knekt, crunches og andre enkle øvelser uten noe utstyr i det hele tatt.

Nr. 10: prøv en tredemølle skrivebord

Helse i voksen alder. Arbeidsplassen øvelser: hvordan brenne kalorier på jobben.
Helse i voksen alder. Arbeidsplassen øvelser: hvordan brenne kalorier på jobben.

Hvis du er klar til å ta arbeidsplassen trening til neste nivå, bør du vurdere en mer fokusert walk-and-work tilnærming. Hvis du kan trygt og komfortabelt posisjonere arbeidsflaten ovenfor en tredemølle - med en dataskjerm på et stativ, et tastatur på et bord eller en spesialisert tredemølle-ready vertikal desk - du kan være i stand til å gå mens du arbeider. Faktisk, forskere anslår at overvektige kontorarbeidere som erstatter sittende datamaskin tid med å gå computer tid etter 02:58 timer om dagen kan miste 44-66 pounds (20 til 30 kilo) i et år. Tempoet trenger ikke å være rask, du trenger heller ikke å bryte en svette. Jo raskere du går, men jo flere kalorier vil du forbrenne.

Vil du ha flere ideer for arbeidsplassen øvelser? Planlegg en walking møte for å diskutere ideer med veiledere eller kolleger. Husk, noen fysisk aktivitet teller!

Se også